Saltar apartados

EULALIA

ERASMUS PLUS
KA2 STRATEGIC PARTNERSHIPS FOR HIGHER EDUCATION 
Call 2019

Què és EULALIA?

La UA, a través del Servei de Llengües, és un dels membres del projecte europeu Erasmus+ EULALIA, liderat per la Universitat de Nàpols, i en el qual participen les universitats Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu (Polònia), European University Foundation - Campus Europae (Luxemburg), Università ta' Malta (Malta) i l’empresa SMARTED SRL (Itàlia). La sigla EULALIA desplegada correspon a Enhancing University Language courses with an App powered by game-based Learning and tangible user Interfaces Activities, és a dir, Millora dels cursos universitaris de llengua amb una app proveïda d’activitats basades en la ludificació i les interfícies d’usuari tangibles. El projecte es va iniciar l'octubre de 2019 i té una durada de 30 mesos.

Aquest projecte consisteix en el desenvolupament d'una aplicació mòbil que millore les competències lingüístiques, culturals i tecnològiques de l'alumnat Erasmus mitjançant metodologies basades en el joc i les tecnologies inclusives i multisensorials. L'eina, que estarà disponible en Google Play, contindrà una biblioteca de recursos didàctics multilingües i multiculturals i permetrà al professorat i als estudiants crear nous escenaris per a treballar aspectes relacionats amb el context de la universitat, com ara mapes o cerques del tresor.

Tot i que el públic objectiu és fonamentalment alumnat Erasmus, les activitats generades amb aquesta app seran un bon complement formatiu per a qualsevol aprenent de català i castellà com a L2 o com a LE. 

 

Quins objectius té?

  • Desenvolupar una app basada en una metodologia inclusiva i multisensorial per a l’ensenyament / aprenentatge de continguts culturals i lingüístics.
  • Millorar l’experiència d’aprenentatge de llengua i cultura de l’alumnat Erasmus.
  • Millorar les competències digitals de l’alumnat mitjançant l’experiència de cocreació d’activitats.

 

Taller inicial sobre l’app EULALIA per a professorat de llengües (febrer 2021)

La UA ha organitzat el Taller inicial sobre l’app EULALIA per a professorat de català i castellà com a L2 o LE amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte i l’app EULALIA i mostrar el procediment per a generar 2 activitats en l’app. Aquest taller, impartit per Robert Escolano i Marina Macià (Servei de Llengües de la UA), consisteix en dues sessions:

  • Una primera sessió de caràcter introductori (teletreball autònom amb una dedicació aproximada de 3 h, disponible de l’1 al 5 de febrer)
  • Una segona sessió pràctica (per videoconferència, 2 h), que s’impartirà el 10 de febrer en dues opcions horàries (matí o vesprada).

La inscripció al taller és gratuïta i el Servei de Llengües de la UA emetrà un certificat de 5 h a totes les persones que hi participen. 

Inscripció del 25 al 29 de gener

Fes clic en la imatge per a consultar-ne el programa.

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464