Saltar apartados

Languages Service - News published in November 2010

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in November 2010
 • Monday, 29
 • el solitari oest

  Teatre

  El solitari oest

  El proper 1 de desembre, dimecres, tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat d'Alacant, a les 20 hores, la representació de l'obra "El solitari oest" a càrrec de la Fornal d'Espectacles i Moll-Oest. Comèdia negra sobre dos germans enemistats que acaben enterrant son pare després d’un desgraciat accident. Es tracta, doncs, d’una revisió del mite de Caín i Abel amb el qual la companyia reflecteix la violència i la brutalitat del món.

 • Wednesday, 24
 • els nostres clàssics

  Els Nostres Clàssics

  Presentació d'Amics d'Els Clàssics

  Imagina’t una xarxa d’amics on trobar els autors més universals de la literatura catalana. Doncs això és fer-se Amic d’Els Clàssics. El pròxim 2 de desembre a les 12 h tindrà lloc la presentació del grup Els Amics d'Els Clàssics, a la Sala Aifos de la UA.

  Web Els Amics d'Els Clàssics

 • Friday, 19
 • portada conferencia 29112010

  Conferència

  Conferència en valencià

  El dilluns dia 29 de novembre de 2010, tindrà lloc la conferència "La repressió franquista al País Valencià" a càrrec de Ricard Camil Torres Fabra, de la Universitat de València.

  Facultat de Filosofia i Lletres II, aula GE/2-10 P, a les 16.00 h.

 • Tuesday, 16
 • Xarxa Vives

  Nou disseny de la web

  Nou disseny de la web de la Xarxa Vives

  La Xarxa Vives d'Universitats està fent una revisió del seu funcionament i introduint una sèrie de novetats organitzatives i de treball. Una primera mostra d'aquests canvis és la nova manera d'enfocar la pàgina web. En lloc de donar prioritat a la informació interna, ara el web està dissenyat pensant en els destinataris dels serveis i informacions. Això, i altres canvis de concepció, el fan més atractiu i, sobretot, útil. Podeu comprovar-ho ací.

 • Friday, 12
 • Xarxa Vives

  Comunicat de la Xarxa Vives

  Comunicat de la Xarxa Vives

  Les universitats integrants de la Xarxa Vives, com a institucions d’ensenyament superior i de recerca científica i com a entitats que atorguen les titulacions superiors de filologia reconegudes per l’Estat espanyol, reclamen que es respecte la unitat de la llengua a les convocatòries dels cursos intensius de llengua Erasmus (EILC) i fan les consideracions següents.

   

 • Thursday, 11
 • Calendari UA 2011

  Calendari 2011

  Des del Servei de Promoció del Valencià us oferim la possibilitat de rebre al vostre despatx el calendari de l'any 2011 que hem preparat les universitats públiques valencianes.
  Si voleu rebre el calendari empleneu el formulari següent amb les vostres dades.
  El termini per a rebre peticions de calendari acaba el dia 20 de gener de 2011.

 • Monday, 8
 • JQCV nivell superior

  Proves de la Junta Qualificadora

  Plantilles de respostes

  Ja podeu consultar en la pàgina oficial de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià les plantilles amb les respostes corresponents a les proves de cadascun dels nivells: oral, elemental, mitjà (matí, vesprada) i superior.

 • Concurs de curtmetratges

  III Concurs de Curtmetratges, Videoclips i Audiovisuals

  Lliurament dels premis del III Concurs de Curtmetratges, Videoclips i Audiovisuals Publicitaris i convocatòria de la IV edició 

  El pròxim dijous, 11 de novembre de 2010, a les 12 h, tindrà lloc a la sala Aifos (edifici III de Filosofia i Lletres) el lliurament dels premis a les millors obres presentades a la III edició del Concurs, corresponent al curs 2009-2010. Durant l’acte es visionaran les obres premiades, es presentarà el blog del Concurs i es farà pública la IV convocatòria del Concurs (2010-2011).

 • Wednesday, 3
 • Microrelats matemàtics

  Concurs de Microrelats

  II Concurs de Microrelats Matemàtics

  La Facultat de Ciències convoca el II Concurs de Microrelats Matemàtics. Els microrelats hauran de ser originals, escrits en castellà o en valencià, i tindran un màxim de 20 paraules, que al seu torn han de tenir el nombre de lletres que marca la seqüència del nombre Pi. La temàtica és lliure. Pot participar l'alumnat, el PDI i el PAS de la Universitat d'Alacant. Termini de presentació de treballs, fins al 17 de novembre.

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464