Saltar apartados

Languages Service - News published in July 2011

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in July 2011
 • Thursday, 21
 • AU Logo

  Curs inicial de comprensió

  The Servei de Promoció de Valencià offers, for the first time, an intensive work aimed at Valencia oral and written comprehension of pupils newcomers who have never had contact with our language.

  Find all the information at this link.

 • EILC

  Curs de valencià per a estudiants Erasmus

  The Servei de Promoció de Valencià offers, for second consecutive year, an intensive course of Valencian for students Erasmus (EILC).

  You Will find all the information in this link.

 • Friday, 15
 • Biblioteca Miguel de Cervantes

  La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes dedica un portal a Al Tall

  La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantesha inaugurat un portal dedicat a Al Tall, conjunt valencià constituït l’any 1975 per a recuperar músiques tradicionals i crear-ne d’altres de noves basades en les formes ancestrals de cantar i en la fusió amb altres músiques mediterrànies. Aquest nou espai forma part de la Biblioteca Joan Lluís Vives, secció de la Cervantes dedicada a difondre, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats, les obres més representatives de la cultura valenciana, catalana i balear.

   

 • Monday, 11
 • Agenda 2011-2012

  Agenda universitària 2010-2011

  Formulari de petició per al PAS i el PDI

  Si sou PAS o PDI, des del Servei de Promoció del Valencià us oferim la possibilitat de rebre al vostre despatx l'agenda universitària del curs 2011-2012 que com cada any hem preparat. Si voleu rebre l'agenda heu d'emplenar el formulari amb les vostres dades. El termini per a rebre peticions de l'agenda acabarà el dia 9 de setembre de 2011.

   

 • Friday, 8
 • logo UA

  Agregador social "Aprendre valencià"

  L'SPV ha creat un agregador social perquè disposeu dels enllaços més interessants a continguts d'Internet en valencià. Si voleu consultar blocs en valencià, revistes, televisions, materials per als xiquets, divulgació científica, noves tecnologies en valencià, etc., feu clic ací.

   

 • Wednesday, 6
 • escut UA

  Pla Pluriennal de Política Lingüística de la UA per a les llengües oficials

  La Comissió de Política Lingüística ha elaborat el Pla Pluriennal de Política Lingüística per als pròxims anys amb la voluntat que la Universitat en el seu conjunt, el personal i les unitats i centres el facen seu i el despleguen en el treball diari en els seus àmbits d'actuació pel bé de la formació de l'alumnat i el compliment dels objectius encomanats a la Universitat d'Alacant.

   

   

 • Xarxa Vives

  II Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

  L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen aquest curs que tindrà lloc a Vinaròs i a Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2011. L'objectiu és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. El curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, i a estudiants del darrer any de grau que no tinguen o compten amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua. Podeu consultar el programa del curs ací.

   

   

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464