Saltar apartados

Languages Service - News published in February 2013

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in February 2013
 • Monday, 25
 • serrella

  Coneix l'entorn en valencià

  Excursió anul·lada

  L’SPL organitza un cicle d’excursions per a conèixer els paratges naturals més interessants de la nostra geografia. Vols descobrir el pantà més antic d’Europa, la terra dels cirerers, les últimes restes dels boscos mediterranis antics o les serres alpines valencianes? Dedica 6 dissabtes de 2013 a l’aventura senderista.

  6a excursió: dissabte 16 de novembre, els Plans.

  Fotos de les excursions: vall de Laguar, serra de Bèrnia

  Informació i inscripcions ací.

 • Friday, 22
 • portada alcoi

  XVIII Jornada de Sociolingüística d'Alcoi

  El dissabte 23 de març tindrà lloc la XVIII Jornada de Sociolingüística d'Alcoi amb el tema "I nosaltres què fem pel valencià? El valencià en l'àmbit local"

  El termini per a inscriure's finalitza el 20 de març del 2013 (amb un preu de 20 euros, que inclou la matrícula, la documentació, el dinar i el cafè, l'entrada a l'espectacle Monòlegs de valencianitat al Centre Cultural i el certificat d'assistència), i es fa en línia a través de la pàgina web de la Jornada de Sociolingüística d'Alcoi.

 • conferencia 25 02 2013 port

  Conferència

  Transgènics i agricultura ecològica, un conte de bons i dolents?

  El pròxim dia 25 de febrer, José M. Mulet, professor de biotecnologia de la Universitat Politècnica de València, ens parla en aquesta ponència sobre els productes naturals i els transgènics.

  En aquesta xarrada, Mulet ens parlarà sobre la moda dels productes naturals i ecològics, però, són realment tan bons aquests productes? Quina garantia realment tenim amb aquests productes?

  12 h, edifci d'Òptica

 • Wednesday, 20
 • Gripau 2010

  Gripau

  Des del curs 1993/1994, els serveis lingüístics de les universitats públiques valencianes elaborem el Gripau per als estudiants de batxillerat que es preparen per a l'accés a la universitat.

  El Gripau és un material per a repassar coneixements de llengua, de terminologia bàsica i de redacció que els ajuden a millorar els exàmens i, en concret, l'ús del valencià en les proves d'accés a la universitat. A més, aporta informació sobre les universitats (plans d'estudis, docència en valencià, beques, serveis, etc.) i diversos recursos informàtics en valencià.

 • Monday, 11
 • boua

  Convocatòria programa de conferències d'extensió universitària

  El Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística convoca el Programa de Conferències d'Extensió Universitària per a contribuir a la divulgació del coneixement que es genera a la nostra Universitat, i donar resposta a les demandes dels municipis de la província, en concret d'entitats i institucions sense ànim de lucre que canalitzen les seues propostes a través dels ajuntaments

 • boua

  Ajudes per a l'organització d'activitats de promoció cultural i lingüística

  El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ha publicat la convocatòria d'ajudes per a l'organització d'activitats de promoció cultural i lingüística per a l'any 2013.
  El termini de presentació acaba el 22 febrer de 2013.
 • Monday, 4
 • Ajudes tesis

  Resolució convocatòria d'ajudes 2012

  Ja podeu consultar la resolució del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística sobre la convocatòria d'ajudes per a elaborar tesi, memòries de llicenciatura i d'investigació i treballs o projectes de final de carrera, de grau i de màster en valencià 2012.

 • Gaspar Jaén

  Exposició "Jardins, teixits, paisatges". Dibuixos de Gaspar Jaén

  Gaspar Jaén i Urban presenta en la Sala Aifos de la Universitat d'Alacant la mostra «Jardins, teixits, Paisatges», una exposició que serà inaugurada dimarts que ve 5 de febrer a les 18:00 hores.La mostra està integrada per una selecció d'obres pictòriques amb què Gaspar Jaén aborda una nova faceta amb la qual desenvolupa el seu procés creatiu a través de l'expressió gràfica.

  La mostra estarà oberta al públic fins al 15 de març.

 • Friday, 1
 • AU Logo

  Normativa de la Comissió de Política Lingüística

  El Consell de Govern del dia 30 de gener de 2013 va aprovar la Normativade la Comissió de Política Lingüística, que substitueix la de juny 2010.

  La CPL incorpora entre les seues funcions l'impuls del multilingüisme institucional i té competències sobre les llengües oficials i no oficials.

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464