Saltar apartados

Languages Service - News published in May 2016

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
News published in May 2016
 • Tuesday, 31
 • institut ramon llull

  VII Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

  L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el VII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2016, i que compta amb la col·laboració del Màster d'Ensenyament de català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d'Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant.

 • Friday, 27
 • Residències formatives mua

  II residències formatives de creació i investigació artística 2016

  La Universitat d’Alacant i la seua Fundació General (UAFG) convoquen a través del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) el segon programa de residències formatives de creació i investigació en art contemporani amb la intenció de fomentar la creació, augmentar la formació, promoure la recerca i generar contactes entre professionals del sector.

 • Monday, 16
 • MUA-DIM 2016 GRAN

  El MUA celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM) 2016

  Dia Internacional dels Museus 2016. Museus i paisatges culturals. 20, 21 i 22 de maig. El MUA fa propi el lema del DIM amb el disseny d’una sèrie de propostes que tenen com a fil conductor la sensibilització sobre els nostres paisatges culturals i naturals.

 • Tuesday, 10
 • la marea

  La Marea. Y los peces salieron a combatir contra los hombres. Aula de Teatre de la UA

  Dins de la programació de produccions pròpies de la Universitat d'Alacant, l'Aula de Teatre arriba al Paranimf amb l'obra La marea. Y los peces salieron a combatir contra los hombres. Tot aquest treball de l'Aula de Teatre de la UA en La marea..., intens, compromès, sentit, bé mereix de la nostra presència al Paranimf el pròxim dimarts 17 de maig a les 20.00 hores, dia de l'estrena

  L'entrada és gratuïta per invitació, que pots arreplegar en el punt d'informació (MIC) del Museu de la Universitat d'Alacant.

 • electra

  "Electra" de Sófocles, per l'Aula de Teatre Universitat d'Alacant

  Dins de la programació del mes de maig, dedicada a les produccions de les Aules de Cultura de la Universitat d'Alacant, arriba el torn per partida doble de l'Aula de Teatre. El primer muntatge, amb direcció i adaptació de Ricardo Arqueros, serà Electra de Sófocles. Tindrà lloc al paranimf de la UA el dijous 12 de maig a les 20.00 hores. L'entrada és gratuïta per mitjà d'invitació, que pots recollir en el punt d'informació (MIC) del Museu de la Universitat d'Alacant. Espectacle en castellà.

 • lapso

  Lapso, un espectacle de l'Aula de Dansa de la UA

  L'agenda d'espectacles del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA per al mes de maig està dedicada a la producció pròpia. Comença l'Aula de Dansa Contemporània, que estrena el seu muntatge titulat Lapso. Dirigits per Inmaculada Manresa, els alumnes de l'aula actuaran el 10 de maig, a les 20.00 hores, al Paranimf de la Universitat d'Alacant. L'entrada és amb invitació, que pots recollir en el punt d'informació (MIC) del Museu de la Universitat d'Alacant.

 • boua

  Convocatòria de suport lingüístic a l'elaboració de materials docents en valencià i anglès 2016 (curs 2016-17)

  La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües i Cultura (Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística) convoca una acció de suport lingüístic a l'elaboració de nous materials docents en valencià i anglès per a les assignatures dels títols de grau del curs 2016-17.

  Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 de maig de 2016. Més informació ací.

 • Friday, 6
 • gripau 2016

  Nova versió del Gripau

  Et presentem la nova versió del Gripau, el web adreçat a l'alumnat de 2n de batxillerat amb informació sobre les nostres universitats, estudis en valencià, recursos lingüístics i eines tecnològiques per a millorar la redacció i els  coneixements de la llengua.

  Més informació ací

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464