Saltar apartados

Languages Service - News published in February 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in February 2020
 • Wednesday, 26
 • col Rafael Ninyoles

  La DGPL presenta els primers volums de la col·lecció de llibres Rafael L. Ninyoles

  La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana presenta una col·lecció de llibres de sociolingüística que ha començat a publicar.

  A càrrec de Rubén Trenzano, director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme i els autors de les obres.

  Dijous 27 de febrer de 2020. 12.00h. Sala de graus Edifici C de Filosofia i Lletres

 • Tuesday, 25
 • centro empleo

  Convocatòria de pràctiques becades en la UA

  La UA ofereix unes pràctiques becades al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU) del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant, amb la finalitat de facilitar a l'alumnat la possibilitat d'aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica, i afavorir l'adquisició de competències que el prepare per a l'exercici d'activitats professionals, en facilite l'ocupabilitat i en fomente la capacitat d'emprenedoria. El projecte formatiu, les activitats proposades i les condicions els podeu consultar ací.

 • Thursday, 20
 • 00 mj cuenca

  Presentació de les últimes gramàtiques de l'IEC

  Avui dijous 20 de febrer, tindrà lloc la presentació de la Gramàtica essencial de la llengua catalana i de la Gramàtica bàsica d'ús de la llengua catalana, les dos darreres gramàtiques que ha publicat l'Institut d'Estudis Catalans.

  La presentació serà a càrrec de la coordinadora de les obres, M. Josep Cuenca, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans)

  10.00 h., sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer

 • Monday, 10
 • cartell_setmana_llengua_materna_port

  Setmana de la llengua materna

  El dia 21 de febrer se celebra el dia de la llengua materna i durant la setmana hem organitzat una taula redona amb persones que han adoptat el valencià en la seua vida laboral o personal, un taller de samarretes i un torneig del Tutty, un joc de cartes de famílies diverses en col·laboració amb l'Espai Jove Mutxamel

 • plaça del llibre 2020

  IV edició de la Plaça del Llibre - Alacant

  Alacant acollirà entre els dies 14 al 16 de febrer la seua IV Plaça del Llibre  a la plaça del Port. La Plaça es planteja com unes jornades per donar visibilitat a la literatura en valencià. A part de ser una celebració del treball diari que fan autors i autores, llibreries i editorials, és un punt de trobada per a molts lectors on amplien el seu repertori.

  Programa en PDF

 • Friday, 7
 • merce_rod

  Jornada 'Mercé Rodoreda'

  El dijous 13 de febrer a les 10.30 hores tindrà lloc a la sala d'actes de la Facultat d'Eduación de la UA la Jornada Mercé Rodoreda com a homenatge a una de les escriptores catalanes contemporànies més influents. Consistirà en una xarrada col·loqui amb Carles Cortés, escriptor i doctor en Filologia Catalana, i M. Àngels Francés, doctora en Filologia Catalana i llicenciada en Filologia Anglesa, així com una presentació de projectes de Batxillerat.

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464