Saltar apartados

Languages Service - News published in July 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in July 2020
 • Wednesday, 29
 • UCE2020

  La 52a UCE a Prada acull activitats procedents de la UA

  Entre el 16 i el 23 d’agost la vila de Prada acollirà la Universitat Catalana d’Estiu com cada any, l’edició 52 ja. Durant aquests dies, professorat i alumnat de totes les universitats de la Xarxa Vives s’hi troben en cursos, tallers i d’altres activitats per a continuar la seua formació i el coneixement del territori durant l’estiu. Els cursos abasten totes les branques científiques: dret, història, literatura, música, llengua, filosofia...

 • Friday, 24
 • xarxes_vídeo

  Gestiones algun compte institucional de la UA en xarxes socials?

  De facultats, departaments, estudis, serveis, i d'altres unitats administratives?

  Et recordem que pots acollir-te a la Convocatòria 2020 de suport lingüístic a comptes institucionals de la UA en xarxes socials, amb la qual incentivem la presència del valencià (i de l'anglés, en contextos internacionals) en les publicacions dels comptes institucionals de la UA en xarxes socials.

  Més informació

 • 01

  La Universitat d'Alacant amplia l'oferta de cursos de valencià

  La Universidad de Alicante, a través del  Servei de Llengües, acaba de presentar su oferta de cursos de valenciano para el primer cuatrimestre del próximo curso académico 2020-2021, una oferta que se amplía este año con un total de 23 cursos de nivel B1, B2, C1, C2, en colaboración con las Sedes Universitarias de Cocentaina, Elda, La Nucia, Petrer, Torrevieja, Villajoyosa y Villena. Los cursos programados para el primer cuatrimestre se impartirán, exclusivamente, en formato no presencial.

  El plazo de inscripción estará abierto del 3 al 11 de septiembre. Más información aquí.

 • Tuesday, 14
 • tempesta_port

  "La Tempesta" de William Shakespeare en línia en el VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-UA

  L'adaptació La Tempesta de William Shakespeare a càrrec de l'Aula de Teatre Clàssic de la UA inaugura la selecció d'obres en valencià del VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-Universitat d'Alacant (edició en línia). Des del 13 de juliol a les 20.00 h fins al 24 de juliol a les 23.59 h, és possible gaudir d'aquesta obra a través d'internet visitant la pàgina web del festival.

  En els pròxims dies dues obres més se sumaran a aquesta selecció: dijous 16 de juliol a les 18.00 h Aululària (la comèdia de l'Olla), de Plaute, a càrrec de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa de Gata de Gorgos; i divendres 24 de juliol a les 20.00 h Hamlet Canalla, una adaptació de la famosa obra de William Shakespeare en una coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i la companyia Teatre Micalet.

 • Thursday, 9
 • FesLloc

  El Voluntariat Lingüístic UA present al Feslloc 2020

  El Feslloc és un dels festivals que dona el tret d’eixida a l’estiu, especialment després dels exàmens universitaris. Se celebra a Benlloc i és un aparador del panorama musical per excel·lència que reuneix artistes i públic durant uns dies a la Plana Alta. Enguany es farà en format reduït, els dies 9 i 10 de juliol per al públic local, i l’11 per a un públic més general.

 • Tuesday, 7
 • portada oh foll amor 2020

  Campanya "Enamora't amb les llengües!"

  La Universitat d'Alacant disposa d'un Pla d'increment del valencià i altres llengües en la docència ( PIVALD ) que té com a objectiu augmentar la docència en llengües. En el curs 2020-21 s'ofereixen al voltant de 700 d'assignatures en valencià i en altres llengües. Consulta ací l'oferta d'assignatures i les preguntes més feqüents.

 • Friday, 3
 • música de poetes

  Ja podem gaudir del concert «Música de Poetes» amb el qual la UA i altres tretze universitats de la Xarxa Vives van celebrar juntes la Nit de Sant Joan

  El martes 23 de junio, desde las 11.30 horas, tuvo lugar en Instagram Live el concierto "Música de Poetes" de la Xarxa Vives, al que la UA se sumó con la participación del músico de Cocentaina Andreu Valor. «El Concert #MúsicaDePoetes reunió a cantaautores catalanes, valencianos, baleares y andorranos, que interpretaron sus versiones preferidas de la poesía en catalán musicada en celebración de la Noche de San Juan, y también como muestra de agradecimiento a toda la comunidad universitaria por el esfuerzo realizado los últimos meses».

 • Thursday, 2
 • examens

  La Universitat d'Alacant reprèn la setmana vinent els exàmens oficials de coneixements d'espanyol

  La Universitat d'Alacant reprèn la setmana vinent l’activitat com a centre oficial examinador de coneixements d'espanyol a través del Centre Superior d'Idiomes (CSI). Concretament, els pròxims dies 9 i 10 de juliol tindran lloc al campus de Sant Vicent del Raspeig exàmens de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya (CCSE) i Diplomes d’Espanyol com a Llengua Estrangera (DELE) de l'Institut Cervantes.

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464