Saltar apartados

Languages Service - News published in June 2020

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
January / February / March / April / May / June / July / August / September / October / November / December
News published in June 2020
 • Thursday, 25
 • Carta de serveis

  Aprovació de la nova carta de serveis de l'SL

  Des de la Unitat Tècnica de Qualitat ens han comunicat que d'acord amb el Pla d'Elaboració de Cartes de Servei de la Universitat d'Alacant 2019-2020, Gerència ha revisat, aprovat i publicat la nostra carta de serveis en el BOUA de data 17 de juny de 2020. Podeu consultar-la ací.

 • Thursday, 18
 • musica poetes

  "Música de poetes": la UA i altres tretze universitats de la Xarxa Vives celebrem juntes la Nit de Sant Joan

  El pròxim dimarts 23 de juny, des de les 11.30 hores, tindrà lloc en Instagram Live el concert "Música de Poetes" de la Xarxa Vives, al qual la UA s'uneix amb la participació del músic de Cocentaina Andreu Valor.
  «El Concert #MúsicaDePoetes reunirà a cantautors catalans, valencians, balears i andorrans, que interpretaran les seues versions preferides de la poesia en català musicada en celebració de la Nit de Sant Joan, i també com a mostra d'agraïment a tota la comunitat universitària per l'esforç realitzat els darrers mesos».
 • la gira fes foc

  FESFOC 2020 - Mireia Vives i Borja Penalba a Sant Joan d'Alacant

  Torna la música en valencià i en directe. Mireia Vives i Borja Penalba actuaran a Sant Joan d'Alacant en el concert del Fesfoc 2020. El lloc que acollirà el concert és el CEIP Crist de la Pau, un espai amb l'accés controlat i a l'aire lliure. Se seguiran els corresponents protocols de seguretat i és limitat a 100 persones. Accés per invitació gratuïta. 

  Dilluns 22/06 - 20h CEIP Crist de la Pau

 • Friday, 12
 • sambori 2019 port

  Una alumna de Filologia Catalana de la UA guanya el 2n Premi del XVII Sambori Universitats

  El relat Crònica d’un a mor(t) anunciada, de Laura Sellés Lloret, ha resultat guardonat entre altres 137 obres presentades amb el segon premi del concurs que cada any organitza la Fundació Sambori adreçat a l’alumnat universitari de les cinc institucions públiques valencianes.

 • redes

  Convocatoria de apoyo lingüístico a cuentas en redes sociales

  Se ha publicado en el BOUA la Convocatoria 2020 de apoyo lingüístico a cuentas institucionales de la UA en redes sociales, con la cual incentivamos la presencia del valenciano (y del inglés, en contextos internacionales) en las publicaciones en redes sociales de las cuentas institucionales de la UA.

  Más información aquí.

 • reforç multilingüisme

  La UA reforça l'aposta pel multilingüisme

  La Universitat d'Alacant reforça l’aposta estratègica pel multilingüisme i la igualtat lingüística de les llengües oficials en la institució. A través del Servei de Llengües, la UA participa en diversos projectes i equips tècnics d'entitats com la CIEACOVA, el Termcat o la Xarxa Vives d’Universitat, forma part del projecte europeu EULALIA i s'incorpora a MET, SERCLE, SICELE i a la xarxa.val, segons ha destacat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés.

 • Tuesday, 2
 • dieta en valencia2

  Ampliació del termini de suport de correcció d'àudios del CAU

  Amb la intenció de reforçar l’experiència formativa de l’alumnat dels cursos de valencià, el Servei de Llengües mantindrà, fins al dia 10 de juliol, el servei de suport a la correcció d'exposicions orals individuals. 

 • Monday, 1
 • boua

  Modificación de la normativa sobre lenguas extranjeras de la UA

  Se ha publicado en el BOUA la Modificación de la normativa por la cual se establecen los certificados de conocimiento de lenguas extranjeras de la Universitat d'Alacant y las equivalencias otros títulos, diplomas y certificados. La principal novedad consiste en la incorporación de todos los certificados reconocidos por las mesas lingüísticas de la CRUE.

  Más información: https://www.boua.ua.es/pdf.asp?pdf=5799.pdf

 • Go back to the Bulletin Board

Languages Service


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464