Saltar apartados

Jornada d'ensenyament i ús del valencià

Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius 

Intercanvi d'Experiències d'Educació Plurilingüe
13 de juny de 2019. Facultat d'Educació
 
Com en anys anteriors, la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant va acollir el passat 13 de juny una jornada d'intercanvi d'experiències docents en centres plurilingües en què, a través de tallers pràctics enfocats en les diferents etapes educatives, des d'Infantil a Secundària passant per Primària i pels centres d'educació d'adults, professionals de l'ensenyament posen en comú projectes educatius aplicats a les aules que poden obrir vies de treball enriquidores i que a més han resultat profitosos per a l'alumnat des d'un punt de vista didàctic.
El professorat es planteja diàriament el repte d’educar en una societat hiperconnectada i canviant en què el coneixement es vehicula en diferents llengües, codis, llenguatges d’especialitat, i a més a través de diversos mitjans. Aquesta Jornada naix de la necessitat d'adaptar-se a les noves metodologies, a l’evolució dels coneixements didàctics que, compartits entre el conjunt del professorat, sens dubte li permetran avançar. És per tot això que us convidem a participar en aquesta Jornada, un espai lliure i consolidat per a compartir experiències i reflexionar-hi junts. 
Hi col·laboren: Universitat d'Alacant, Unitat per a l'Educació Multilingüe- IIFV, Escola Valenciana, Xarxa Unentretants,  Enxarxa't. 
01
02
03
04
05
06
07

 

Servicio de Lenguas


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464