Saltar apartados

Certificados de valenciano

A) CERTIFICADOS DE VALENCIANO DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE Y CERTIFICADOS DE OTRAS ADMINISTRACIONES (haz clic aquí)
B) CONVALIDACIONES DE CERTIFICADOS Y TÍTULOS DEL DOMINIO LINGÜÍSTICO (XARXA VIVES)

Heu fet cursos de formació i teniu els certificats acreditats de les universitats de la Xarxa Joan Lluís Vives i necessiteu la corresponent certificació d'una universitat valenciana. Veritat?

Presenteu una sol·licitud, que teniu al vostre abast fent clic ací (format .doc) en el Registre General de la Universitat.

Aquesta sol·licitud ha d'anar adreçada al Servei de llengües i Cultura, i heu d'aportar-hi tota la documentació que considereu convenient (certificats, títols, etc.) que justifique que, efectivament, teniu dret a l'homologació o convalidació.

La Secretaria del Servei de Llengües i Cultura t’enviarà  per correu electrònic el rebut de la taxa del certificat (27,34 euros), perquè  el pagues i pugues recollir el certificat en la nostra Secretaria (primera planta de l’edifici Germà Bernàcer).

Podeu pagar el rebut en les oficines següents: Banc de Sabadell, Banc de Santander, o Caja Murcia (teniu oficina de Banc de Sabadell i Banc de Santander dins el campus). Però aquest servei està subjecte a restriccions d'horari, per la qual cosa us aconsellem que consulteu prèviament l'horari establit en cadascuna de les entitats bancàries col·laboradores. També podeu pagar en qualsevol caixer automàtic del Banc de Sabadell, de la xarxa de caixers telebanco 4B, Caja Murcia o a través dels serveis de banca electrònica d'aquestes entitats.

Una vegada presentat el pagament del rebut i el vostre DNI en la Secretaria del Servei de Llengües i Cultura us lliurarem el certificat.

Si teniu dubtes, podeu telefonar-nos: 965 90 34 85

 

Normativa:

Conveni entre la Universitat de València -Estudi General-, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández d'Elx per a l'homologació dels certificats de valencià expedits pels respectius serveis lingüístics (aprovat en Consell de Govern el 28 de novembre de 2008). Fes clic ací.

Ordre 7822 de 30 de març de 2011 de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Fes clic ací

Ordre VCP/233/2010 de 12 d'abril de la Generalitat de Catalunya, de modificació de l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 5511, de 23 de novembre de 2009). Fes clic ací

 

Más información:

Servicio de Lenguas y Cultura

Campus de Sant Vicent del Raspeig

Edificio Germán Bernácer, primera planta

Ap. 99. E-03080 Alicante

Teléfono: 965 90 34 85

Fax: 965 90 39 47

Servicio de Lenguas


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
Edificio Germán Bernácer
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464