Saltar apartados

Servei de Llengües

baner_Lleng_Online
curtmetratges_baner_21
baner_animat_2020
sambori_21
AULAS cursos d'idiomes

         

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS I CONVOCATÒRIES

28/05/2021
Laura Sellés, de la UA, guanya un dels accèssits del Sambori 2021 amb l'obra 'A la planxa'

El primer premi ha sigut per a Ivan Canet Morena, de la Universitat de València, per l’obra Només les arrels sabran com guarir-me. El segon premi se l’ha emportat Míriam Benavent Bixquert, de la Universitat Politècnica, de València, amb el treball L’última estació. Carles Miret Estruch, estudiant de la Universitat de València, ha aconseguit el tercer premi pel relat Els retrats impúdics.  En aquesta modalitat, el jurat ha cregut convenient atorgar dos accèssits: un per a Laura Sellés Lloret, de la Universitat d’Alacant, per l’obra A la planxa, i l’altre ha sigut per a Ramon Soler Bartolomé, alumne de la Universitat Jaume I, gràcies a la narració El forat per dins.

01/06/2021
Cursos de valencià. Primer quadrimestre 2021/2022

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües, presenta l'oferta de cursos de valencià per al primer quadrimestre del pròxim curs acadèmic 2021-2022, en col·laboració amb les seus universitàries de Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena. Els cursos programats s’impartiran, exclusivament, en format no presencial.

El termini d’inscripció estarà obert del 8 al 14 de juliol.

Més informació ací.

08/03/2021
Publicació de la resolució definitiva de la Convocatòria de suport lingüístic a l'elaboració de materials docents en valencià i anglès 2021

S'ha publicat la resolució definitiva de la Convocatòria de suport lingüístic a l’elaboració de materials docents en valencià i anglès 2021.

Més informació 

08/03/2021
Publicada la resolució de maig de la Convocatòria de suport lingüístic a l'elaboració de tesis

La Universitat d'Alacant, a través del Servei de Llengües (Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Llengües), fa una convocatòria pública per a la concessió de suport lingüístic a l'elaboració de tesis doctorals en valencià i llengües estrangeres dirigida a alumnat de doctorat de la Universitat d'Alacant.

Podeu consultar la resolució de maig convocatòria ací

Més informació

06/05/2021
Tornen les Trobades de Escoles en Valencià com "ReTrobades 2021: Llavors de futur"

En paraules del president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes, les ReTrobades “volen agafar l’esperit de les Trobades i el desig de poder tornar a omplir els carrers de rialles i de valencià”. Segons Badenes, les ReTrobades 2021 “no seran les tradicionals trobades multitudinàries, sinó que farem actes xicotets i amb capacitat limitada, més aviat simbòlics, que representen el futur cap on volem caminar”. 

Com és tradicional la Universitat d'Alacant (Servei de Llengües) col·labora amb diverses activitats.

31/03/2021
Taller de cocreació d'activitats didàctiques amb l'app EULALIA

La UA organitza aquest taller (obert, gratuït, en línia i amb certificat d'aprofitament) entre el 20 i el 27 d'abril amb l’objectiu d'analitzar les possibilitats de cocreació d'activitats amb l'app EULALIA amb l'alumnat dels cursos de llengua.

Taller de 2 h de videoconferència síncrona i 3 h de treball autònom previ.

Destinataris: professorat de català i castellà com a L2 o LE.

La inscripció al taller és gratuïta i el Servei de Llengües de la UA emetrà un certificat de 5 h a totes les persones que hi participen.

Inscripció del 31 de març al 20 d'abril

13/03/2020
Atenció al públic des de la Secretaria de Llengües

Seguint les indicacions sanitàries, us informem que l'atenció al públic des de la Secretaria de Llengües es farà, a partir del dia 16 de març, exclusivament a través del correu electrònic servei.llengues@ua.es

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464