Saltar apartados

Servei de Llengües

 

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS I CONVOCATÒRIES

26/02/2018
Suport lingüístic a materials docents en valencià i anglès
Publicada la resolució provisional de suport lingüístic a materials docents
El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant, a través del Servei de Llengües (SL), convoca una acció de suport lingüístic a l'elaboració de nous materials docents en valencià i anglès per a les assignatures dels títols de grau.
Més informació i annex a la resolució
15/05/2018
Jornada d'Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius

El pròxim 7 de juny tindrà lloc la "Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius 2018. Intercanvi d'Experiències d'Educació Plurilingüe". Aquesta Jornada és un espai molt adequat per a aportar i compartir bones pràctiques des de la professionalitat i l’experiència del professorat davant un panorama legislatiu canviant.

Lloc: Facultat d'Educació, Universitat d'Alacant
Data: 7 de juny de 2018
Hora: de 16 a 20

18/04/2018
Proves d'acreditació de valencià 2017-18. Juny

La Universitat d'Alacant ha convocat proves d'acreditació de valencià per al mes de juny de 2018. La superació de les proves respon amb un certificat amb validesa equivalent a les proves de la Junta Qualificadora de Coneiximents en Valencià(JQCV), i reconegut per la Generalitat de Catalunya i el Govern de Balears en certs àmbit, com l'educatiu. Cartell informatiu

23/09/2017
Suport lingüístic per a tesis doctorals en valencià i en llengües estrangeres
Publicada la convocatòria de suport a tesis (maig 2018)
La Universitat d'Alacant, a través del Servei de Llengües (Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües), fa una convocatòria pública per a la concessió de suport lingüístic a l'elaboració de tesis doctorals en
valencià i llengües estrangeres dirigida a alumnat de doctorat de la Universitat d'Alacant.
Ja podeu consultar la resolució definitiva de maig
26/03/2018
Convocatòria de la UA per a la realització de pràctiques extracurriculars

Pràctiques extracurriculars becades de traducció al Servei de Llengües

La Universitat d'Alacant ofereix unes pràctiques extracurriculars becades en el Servei de Llengües amb la finalitat de facilitar a l'alumnat la possibilitat d'aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica, i afavorir l'adquisició de competències que el prepare per a l'exercici d'activitats professionals, en facilite l'empleabilitat i en fomente la capacitat d'emprenedoria.

23/03/2018
Convocatòria d'ajudes per a la col·laboració amb el voluntariat cultural i lingüístic

Convocatòria d'ajudes de la Universitat d'Alacant per a la col·laboració amb els programes de Voluntariat Cultural i Lingüístic del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües durant el curs acadèmic 2017/18. Es tracta d'un complement no reglat per a ajudar en les tasques i els objectius del Programa de Voluntariat Cultural i Lingüístic del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

Més informació

21/02/2018
Dia Internacional de la Llengua Materna

Des del Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant ens sumem a la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, establit per la UNESCO el 21 de febrer. I ho fem amb aquest vídeo, en el qual trobareu un recull de paraules que mostra la varietat i la riquesa de la nostra primera llengua.

QUINA LLENGUA, MARE!

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464