Saltar apartados

Servei de Llengües

 

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS I CONVOCATÒRIES

13/03/2020
Atenció al públic des de la Secretaria de Llengües

Seguint les indicacions sanitàries, us informem que l'atenció al públic des de la Secretaria de Llengües es farà, a partir del dia 16 de març, exclusivament a través del correu electrònic servei.llengues@ua.es

02/04/2020
Cancel·lació de les proves previstes del Curs de Capacitació per als dies 6 i 7 d'abril

Es cancel·len les proves previstes per als dies 6 i 7 d’abril de les assignatures TILC, SEVE i VEES del Curs de Capacitació i Diploma de Mestre de la UA 2019-20. Consulteu en Moodle les comunicacions del coordinador del curs i del professorat de les assignatures.

17/03/2020
Servei de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès

Des del Servei de Llengües de la UA mantenim el servei habitual de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès, seguint els mateixos criteris establits.

Si necessiteu traduir o corregir textos, empleneu el formulari corresponent:

- Sol·licitud de traduccions al valencià i correccions en valencià

- Sol·licitud de traduccions a l'anglès i correccions en anglès

Indiqueu en l'apartat Observacions si la comanda és urgent o qualsevol altra informació que considereu. En tot cas, indiqueu la data límit en què necessitareu el text.

Comproveu que, una vegada que heu fet clic en Envia, us arriba al correu electrònic un missatge amb aquest model d'assumpte:

Confirmació sol·licitud Correcció (o Traducció) - Nre. pàgines - PAS (o PDI) - DATA - HORA

És important que comproveu que us ha arribat el missatge, perquè, si no us arriba, és possible que hàgeu escrit malament el vostre compte de correu en el formulari. Si us ha arribat, rebreu un missatge amb aquest mateix assumpte amb el text traduït o corregit que heu demanat quan estiga enllestit.

Si necessiteu aclarir algun aspecte concret relacionat amb l'assessorament lingüístic que ofereix el Servei de Llengües, poseu-vos en contacte amb el subdirector del Servei, Robert Escolano (robert.escolano@ua.es).

06/04/2020
Roda amb nosaltres des de casa
Arran de l'estat d'alarma en què ens trobem, el Club de Lectura RodaLlibres ha adaptat la seua programació. A partir d'ara, es faran les tertúlies des de casa.
La pròxima tertúlia tindrà lloc el pròxim 30 d'abril, a partir de les 19.00 h, al voltant de l'obra Dins el darrer blau de Carme Riera
Més informació ací.
30/03/2020
Finalització del Curs de Capacitació i Diploma de Mestre de la UA 2019-20

Consulteu la informació sobre el procediment que cal seguir per a finalitzar l’edició d’enguany: proves pendents de realitzar, finalització de la 1a convocatòria, emissió de certificats i calendari previst per a la 2a convocatòria.

23/03/2020
Suspensió de la convocatòria marc de les proves de maig-juny de 2020 de la CIEACOVA

Arran de l’alarma sanitària que travessem pel COVID-19, el ple de la CIEACOVA ha acordat la suspensió de les proves de la convocatòria de maig-juny de 2020. Aquest acord afecta tant a la realització de les proves orals i escrites com també al període d’inscripció que s’havia previst en la convocatòria marc.

23/03/2020
Resultats definitius de les proves d'acreditació de la CIEACOVA (gener 2020)

Ja podeu consultar els resultats definitius de les proves d'acreditació dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 de gener del 2020.

Resultats del nivell A2          Resultats del nivell B2         Resultats del nivell C2

Resultats del nivell B1          Resultats del nivell C1

Més informació

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464