Saltar apartados

Servei de Llengües

 

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS I CONVOCATÒRIES

15/09/2017
Celebra el Dia Europeu de les Llengües amb la Universitat d'Alacant

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES. Una universitat de llengües
La Universitat d’Alacant a través de la Facultat de Filosofia i Lletres, el Servei de Llengües i el Centre Superior d'Idiomes, juntament amb Europe Direct, conviden tota la comunitat universitària a participar en la celebració del Dia Europeu de les Llengües, el proper dimarts 26 de setembre, en l’Àgora-Plaça de Miguel Hernández.

Consulteu l’horari de les activitats: veu.ua.es/c/del

15/09/2017
Suport lingüístic a l'elaboració de materials docents en valencià i anglès

Publicada la resolució provisional de la 2a convocatòria de suport lingüístic a l'elaboració de materials docents en valencià i anglès 2017 (curs 2017/18).

12/09/2017
Pràctiques externes remunerades al CAU

Pràctiques externes remunerades al Centre d'Autoaprenentatge de Valencià curs 2017/2018 per alumnes de Filologia Catalana. Consulta les condicions a https://s.ua.es/ZKJi Facultat de Filosofia i Lletres / Facultad de Filosofia y Letras

Data de finalització del termini de sol·licitud: fins a les 14.00 h del 27 de setembre de 2017.

11/09/2017
Punt per punt B2: aprèn valencià amb la UA i el diari Información

T'animes a continuar aprenent valencià? El diari Información i la Universitat d'Alacant t'ofereixen un nou curs gratuït de valencià, en aquesta ocasió per a preparar-te l'examen del nivell B2. El curs complet consta de 18 unitats didàctiques, lliurades de forma gratuïta cada setmana amb l'edició impresa del diari Información. El primer fascicle es distribuirà el dimecres 13 de setembre, i l'últim el dimecres 10 de gener de 2018, just abans que comencen els exàmens de la JQCV i del Servei de Llengües de la UA.

06/09/2017
Cursos de valencià de l'SL

El Servei de Llengües (SL) ofereix cursos en dues modalitats diferents: 

Semipresencials: amb una part presencial que es fa en una aula i una part no presencial. L'alumnat ha d'assistir a un 80% de les sessions per a tenir dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.

No presencials: els cursos s'han de seguir a través d'Internet, tenen un servei de tutories individualitzades i grups de conversa optatius al CAU. La realització del 80% de les activitats del curs dóna dret a un certificat d'assistència. La matriculació a un curs no presencial comporta la matriculació automàtica a la prova d'acreditació si s'ha completat el 90% de les activitats del curs.

El termini de preinscripció està operatiu entre les 9 hores del 4 de setembre i les 14 hores del 8 de setembre de 2017.

06/09/2017
Tallers de llengües

El Servei de Llengües organitza tallers al voltant de la llengua i cultura de diferents països. L’objectiu d'aquests és donar a conèixer, més enllà de l’idioma, una visió sociocultural dels diferents països on es parla una llengua.

Rus, francès, italià, alemany, portuguès, japonès, àrab, romanès, català per a estrangers i llengua de signes són les llengües en aquesta III edició.

El curs és gratuït per a la comunitat universitària.  Però serà de 20€ per a persones externes a la UA. Consulteu els períodes de matrícula.

23/03/2016
Suport lingüístic per a tesis doctorals en valencià i en llengües estrangeres
Publicada la resolució definitiva convocatòria de suport a tesis (juny 2017)
La Universitat d'Alacant, a través del Servei de Llengües (Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües) fa una convocatòria pública per a la concessió de suport lingüístic a l'elaboració de tesis doctorals en valencià i en llengües estrangeres dirigida a alumnat de doctorat de la Universitat d'Alacant. Més informació

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464