Saltar apartados

Servei de Llengües

baner_Lleng_Online
curtmetratges_baner_21
baner_animat_2020
sambori_21

         

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS I CONVOCATÒRIES

11/01/2021
Cursos de valencià. Segon quadrimestre 2020/2021

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües, presenta l'oferta de cursos de valencià per al segon quadrimestre del pròxim curs acadèmic 2020-2021, en col·laboració amb les seus universitàries de Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena. Els cursos programats s’impartiran, exclusivament, en format no presencial.

El termini d’inscripció estarà obert del 22 al 27 de gener.

Més informació ací.

21/10/2020
Secretaria de Llengües. Contacte, horari i localització

A causa de la Covid-19, l'atenció en la Secretaria de Llengües es farà principalment en línia. Abans de demanar la cita presencial, recordeu que la via més segura i eficient per a resoldre els vostres dubtes i consultes és el formulari de "Contacta amb nosaltres".

Us respondrem aviat per a comunicar-vos la resolució de la vostra petició o gestió o us donarem cita perquè vingueu personalment a la Secretaria.

21/12/2020
Nous tallers de Llengües en línia, del Servei de Llengües UA, per al segon quadrimestre 2020-2021

De l'11 al 18 de febrer, el Servei de Llengües obri el període de preinscripció per als tallers d'Alemany, Àrab, Italià, Introducció a la Llengua i la Cultura Catalana, Japonès, Llengua de Signes, Portuguès i Rus, a més dels tallers de nova creació: En Valencià a Internet, Italià Aplicat a l’Òpera Videojocs: Introducció a la Llengua i la Cultura. Tots dissenyats amb l'objectiu de promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l'ús del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Cada taller introductori tindrà una durada de 10 hores, repartides en 5 sessions.
Més informació

29/10/2020
Tornen les Aules de Conversa en Valencià
El Servei de Llengües ha organitzat per al curs 2020-21 una nova edició del programa Aules de Conversa en Valencià. Enguany, el programa consta de sis aules en les poblacions d’Alcoi, Elda, Oriola, Saix, Torrevella i Villena.
Els horaris es poden consultar en la web del CAU.
Si vols participar en una sessió o rebre més informació, escriu-nos un e-mail a aules.conversa@ua.es.
30/09/2020
Publicació de la nova normativa d'acreditació de llengües estrangeres

El BOUA de 29 de setembre de 2020 publica una actualització de la Normativa per la qual s’estableixen els certificats de coneixement de llengües estrangeres de la Universitat d’Alacant i les equivalències d’altres títols, diplomes i certificats. Aquesta versió de la normativa incorpora el reconeixement de nous certificats d'acreditació de llengües estrangeres i simplifica l'estructura dels 2 annexos (l'annex I, amb la taula d'equivalències de certificats de llengües estrangeres de la Universitat d'Alacant, i l'annex II, amb la taula d'equivalències d'assignatures en llengües estrangeres de la Universitat d'Alacant).

14/09/2020
Com rebre suport lingüístic per a tesis en valencià i en llengües estrangeres?

El Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant continua editant les respostes ràpides a preguntes freqüents dels serveis que ofereix i les oportunitats que la Universitat el proporciona al voltant de les llengües. Més guies en la llista de reproducció.

07/07/2020
Campanya "Enamora't amb les llengües!"

Què passa si estudies en valencià o anglès a la UA?

La Universitat d’Alacant t’ofereix més de 700 assignatures en valencià, anglès i francès. 

Informa-te'n, busca les teues assignatures en el Cercador, matricula’t i enamora’t amb les llengües.  

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464