Saltar apartados

Aprenentatge de valencià

Cursos de valencià de la UA

L’SPL imparteix cursos de valencià amb tres metodologies diferents: presencials, presencials amb ordinador i no presencials.

El CAU (Centre d’Autoaprenentatge de Valencià) està situat a la planta baixa de la Biblioteca General. Hi trobareu material didàctic de tota mena: manuals, diccionaris, audiovisuals, recursos en línia, programes informàtics, fitxes autocorrectives, diaris, revistes, etc. i grups de conversa en valencià.
 

Recursos en línia per a aprendre llengua

Intercat: recursos per a aprendre català, alguns dels quals especialment dedicats a l’àmbit universitari.

Portal d’aprenentatge Parla.cat. Un innovador i completíssim programa d’aprenentatge de català en línia, amb quatre nivells d’aprenentatge (Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència).

El Servei d’Autoformació en Llengua Catalana de la Universitat Pompeu Fabra disposa d’un complet curs (nivells elemental, mitjà i avançat) amb proves de nivell, exercicis autocorrectius, fitxes de teoria, dictats i moltes coses més.

La plataforma del Programa d’Ensenyament de la Llengua Catalana de la Universitat de les Illes Balears integra un curs de català en diferents nivells (Bàsic iniciació, Elemental, Mitjà i Superior).

Edu3.cat ofereix materials audiovisuals per a l’aprenentatge del català.

Exercicis autocorrectius de gramàtica

El programa Jugallengua, de l’Àrea de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, planteja un joc de preguntes i respostes sobre gramàtica bastant complet.

En el web de la Universitat Politècnica de València també hi ha uns quants exercicis de gramàtica de grau mitjà en format PDF.

Assessorament SL


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464