Saltar apartados

Sol·licituds Xarxes

 

Sol·licitud de suport lingüístic a comptes institucionals de la UA en xarxes socials

 
 
» Indiqueu en l'apartat Observacions si la comanda és urgent o qualsevol altra informació que considereu. En tot cas, indiqueu la data límit en què necessitareu el text.

» Comproveu que, una vegada que heu fet clic en Envia, us arriba al correu electrònic un missatge amb aquest model d'assumpte:

Confirmació sol·licitud Correcció (o Traducció) Xarxes - DATA - HORA

» És important que comproveu que us ha arribat el missatge, perquè, si no us arriba, és possible que hàgeu escrit malament el vostre compte de correu en el formulari. Si us ha arribat, rebreu un missatge amb aquest mateix assumpte amb el text traduït o corregit que heu demanat quan estiga enllestit.

 
  •  Recomanacions lingüístiques 
 

» Traductor automàtic. Apertium UA és la distribució d’Apertium desenvolupada per la Universitat d’Alacant, que incorpora la terminologia i les memòries de traducció pròpies de la UA, recopilades pel Servei de Llengües. Cal triar les opcions de traducció català (val.) i Amb la terminologia de la UA

 

» Corrector gramatical. L’eina LanguageTool de Softcatalà (opció Formes verbals valencianes) permet corregir textos en línia. Aquesta eina, a més, mitjançant la instal·lació d’una extensió en el navegador web (Chrome i Firefox), possibilita corregir el text de qualsevol caixa de text integrada en una web, com ara en xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, etc.), formularis, gestors de correu web, etc. També disposa d’una versió per a Google Docs, LibreOffice i MSWord.

 

» Llenguatge igualitari. La Guia per a un discurs igualitari en la Universitat d'Alacant inclou recursos per a redactar textos igualitaris des de la perspectiva de gènere.

 

 

» Recomanacions lingüístiques per a les xarxes socials a les universitats (Xarxa Vives d'Universitats)

 

Assessorament SL


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464