Saltar apartados

Tarifes

Servei gratuït

El servei de correcció i traducció és gratuït si es tracta de textos de caràcter institucional generats per la Universitat d'Alacant o si es tracta de textos científics del PDI de la Universitat d'Alacant dedicats a la investigació (articles, llibres, ponències i comunicacions a congressos) o a la docència (exàmens, programes, material docent, etc.).

Tarifes

En altres casos (textos de caràcter particular o generats per persones o empreses alienes a la Universitat d'Alacant), cal aplicar-hi les tarifes següents, referides a un full UNE A4, mecanografiat a doble espai, amb trenta línies i setanta caràcters per línia, aproximadament:

Preus

Correcció:.........10 euros/pàgina

Plus d'urgència:....3 euros/pàgina

Plus de dificultat:..3 euros/pàgina

Traducció:

Fins a 10 pàgines:........... 20 euros/pàgina

Entre 11 i 80 pàgines: .... 17,5 euros/pàgina

A partir de 80 pàgines:... 15 euros/pàgina

Plus d'urgència:.... 5 euros/pàgina

Plus de dificultat:.. 3 euros/pàgina


Per simplificar, a l'hora de determinar el valor de la traducció o correcció caldrà entendre per pàgina cada interval de 2.100 caràcters, espais inclosos. Als encàrrecs que tinguen un nombre de caràcters inferior caldrà aplicar-hi una tarifa mínima equivalent a una pàgina. En el cas de traduccions extenses, el Servei es reserva la facultat de revisar a la baixa aquestes tarifes.

A fi de calcular el cost d'una traducció, el còmput de caràcters es farà sobre el text original, sempre que es dispose d'una versió en suport informàtic; a falta d'una versió electrònica, el còmput es farà sobre el text traduït.

Assessorament SL


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464