Saltar apartados

drets-linguistics-drets2004gerencia

RESOLUCIÓ DE LA GERÈNCIA (27/03/2004)

RESOLUCIÓ DEL GERENT DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT SOBRE EL MANTENIMENT DE LES PÀGINES WEB OFICIALS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT EN LES DUES LLENGÜES OFICIALS

1. Cada centre, departament o unitat de la Universitat d'Alacant que dispose d'una pàgina web institucional és el responsable que tota la informació de la seua pàgina web estiga en les dues llengües oficials de la Universitat: castellà i valencià. Així mateix, quan edite qualsevol informació nova, ha d'actualitzar simultàniament la informació en les versions en castellà i en valencià de la seua pàgina.

2. La informació ha de ser sempre la mateixa en les dues versions oficials de la web. La versió en anglès té un tractament específic.

3. Si la persona responsable de la web té coneixements suficients de valencià, quan incloga alguna informació en la web en la versió en castellà, ha de fer una primera versió en valencià. Una vegada feta, ja la pot publicar i, tot seguit, ha d'enviar un missatge a traduweb@ua.es (ext. tel. 28 29) perquè la revise lingüísticament.

4. Si la persona responsable de la web no té coneixements suficients de valencià, quan incloga alguna informació en la web en la versió en castellà ha de publicar, també, la mateixa informació en la web en valencià i, tot seguit, ha d'enviar un missatge a l'adreça indicada perquè la traduïsca al valencià.

5. La Universitat recomana la utilització del traductor Internostrum per a traduir les webs (http://www.torsimany.ua.es/navegar.php), seguir les indicacions lingüístiques del Secretariat de Promoció del Valencià (http://www.ua.es/spv/criteris01.pdf) i les del Servei d'Informàtica per a l'elaboració de webs (http://www.ua.es/va/internet/estilo/).

Rafael Carrillo Paños
Gerent

 

Alacant, 27 de març de 2004

Política lingüística


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464