Saltar apartados

Recursos per al PDI

Recursos per al PDI per impartir docència en valencià, anglès i altres llengües

La Universitat d’Alacant, amb la finalitat d’incrementar el caràcter multilingüe de la institució i facilitar la formació en llengües de la comunitat universitària, en aplicació del Pla de Política Lingüística i del Pla d’Increment del valencià i altres llengües en la docència 2013-2016 (Consell de Govern de la UA, 26 de setembre del 2013), posa a disposició del PDI implicat els recursos següents.

 

  1. Disposes de revisió gratuïta dels materials docents en valencià i anglès a través del Servei de Política Lingüística.
  2. En algunes convocatòries es valora la docència en llengües, per exemple formar part d’un grup ARA en la de mobilitat del personal docent Erasmus; en d’altres es tracta d’un valor afegit, com les de mobilitat de la Xarxa Vives.
  3. Es pot incrementar la relació amb l’alumnat, ja que els grups de les assignatures impartides en valencià i anglès normalment són més reduïts.
  4. Tens un reconeixement intern del B2 a la UA si has fet docència en valencià o en anglès durant un mínim de tres cursos o si has impartit un mínim de 18 crèdits en aquestes llengües.
  5. Pots accedir a les ajudes per a la qualitat en elaboració de materials docents en valencià i en anglès que cada any convoca el Servei de Política Lingüística.
  6. Tens suport a la teua formació d’especialistes per a organitzar i impartir la docència a través dels tallers de l’ICE, i dels cursos i accions formatives del CSI i l’SPL.
  7. Disposes del suport de la dinamitzadora o dinamitzador de centre per a respondre a les necessitats de formació lingüística, ús d’eines digitals, revisió urgent de materials, consultes, resolució de dubtes, creació d’entorns digitals, etc.
  8. Contribueixes a millorar la formació en llengües de l’alumnat de la Universitat, i per tant, a facilitar la seua inserció en el mercat laboral i a potenciar el coneixement i l’ús del valencià, fins de la Universitat segons l’Estatut de la UA.
  9. Reps una retribució, que aprova el Consell de Govern segons la disponibilitat pressupostària de cada exercici.
  10. Tens a la teua disposició altres línies de suport al PDI que pots consultar ací.

Política lingüística


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464