Saltar apartados

Cursos de valencià Seu de Torrevella

CURSOS NO PRESENCIALS SEGON QUADRIMESTRE A TORREVELLA 2020/2021

El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos no presencials de 60 hores:

 

  • Horari: Hi haurà una videoclasse a la setmana en un dia i hora determinada.
  • Dedicació horària: Com a curs no presencial, els horaris de dedicació a casa se'ls marcarà l'alumnat seguint les pautes del professorat del curs. Excepte les videoclasses, que caldrà assistir-hi en l'horari determinat. La faena global és, aproximadament, de 60 hores. Tots els cursos tenen dues hores setmanals de videoclasse síncrona; és a dir, l'alumnat s'hi ha de connectar en les hores indicades per a seguir les classes del professorat. Com accedir a la plataforma d'ensenyament en línia dels cursos de valencià
  • Certificat d'assistència i matrícula a les proves d'acreditació de valencià: Cal completar el 80% de les activitats obligatòries del curs  i assistir al 80% de les videoclasses per a tindre dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.
  • Sessions de conversa en línia: servirà com a reforç del curs i serà opcional (a pesar que és recomanable). Seran gestionades pel Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del campus de Sant Vicent (CAU).

     

REQUISITS

  • Connexió a Internet des de casa.
  • Coneixements informàtics nivell usuari.
  • Certificat de nivell anterior del qual es matriculen. Excepte en els cursos de nivell B1 on no caldrà acreditar cap nivell.

 

 

 seu torrevella

 

 

Nivells

B1

El nivell B1 correspon a l'antic nivell Elemental. Està orientat a qui té uns coneixements bàsics de valencià i és capaç de comprendre i mantenir una conversa quotidiana bàsica (informació personal, hàbits, compres, aficions...) i pot escriure textos breus com anuncis, notes o correus electrònics curts.
Amb el nivell B1 podràs comprendre informació sobre temes relatius a la faena, l'escola, l'oci, etc., i podràs argumentar, explicar i conversar amb certa fluïdesa sobre temes diversos. Aprendràs el gros dels aspectes ortogràfics, lèxics, de pronunciació i gramaticals de la llengua.
GUIA DOCENT

Els cursos organitzats amb les Seus Universitàries tenen l'ordre de prioritat d'inscripció següent: (1) les persones amb residència o contracte de treball al municipi en qüestió, (2) la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant i (3) altres persones.

 HORARIS

NIVELL CALENDARI DEL CURS DIA HORA NOMBRE DE PLACES OBSERVACIONS

B1

 grup 5

Del 8 de febrero de 2021 al 25 de mayo de 2021

Dilluns 18-20 h (horari modificat)

Nombre mínim i màxim d'alumnes per grup:

20-30

 Curs en línia

C1

El nivell C1 de valencià va adreçat a les persones que tenen acreditat un nivell B2. Aquestes persones són capaces de comprendre el llenguatge oral estàndard cara a cara o vehiculat a través de mitjans de comunicació en produccions relacionades amb la vida personal, social, acadèmica o professional.  A més, tenen un vocabulari de lectura ampli. En la producció oral, poden desenvolupar presentacions ben estructurades i saben parlar amb fluïdesa i amb un control bastant acceptable de la gramàtica. En la producció escrita, són capaces de fer textos clars i detallats sobre diversos temes, respectant una gramàtica bastant correcta.

Amb el nivell C1 de valencià podràs comprendre tot tipus de textos i discursos llargs i complexos. A més, et podràs expressar amb fluïdesa i espontaneïtat i sabràs usar el valencià de manera eficaç en tots els àmbits. També seràs capaç de produir textos ben estructurats, correctes i detallats sobre temes complexos. Aprendràs les excepcions gramaticals i ortogràfiques, ampliaràs el lèxic i faràs una pronúncia genuïna.

GUIA DOCENT

Cal acreditar el certificat de nivell B2 o equivalent.

Els cursos organitzats amb les Seus Universitàries tenen l'ordre de prioritat d'inscripció següent: (1) les persones amb residència o contracte de treball al municipi en qüestió, (2) la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant i (3) altres persones.

 

HORARIS

NIVELL CALENDARI DEL CURS DIA HORA NOMBRE DE PLACES OBSERVACIONS

C1

grup 9

Del 8 de febrer de 2021 al 25 de maig de 2021

Dilluns

18-20 h

Nombre mínim i màxim d'alumnes:

20-30

 Curs en línia

 

Matrícula i preu

TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ:

S'ha de fer obligatòriament una preinscripció entre les 9 hores del 22 de gener de 2021 i les 14 hores del 27 de gener de 2021, prèvia a la matrícula. Formulari de preinscripció. -Recomanem utilitzar Mozilla Firefox-

La Secretaria de Llengües procedirà a revisar les sol·licituds de preinscripció i anirà validant-les per ordre cronològic. En els cursos organitzats amb les Seus Universitàries, tenen l'ordre de prioritat d'inscripció següent: (1) les persones amb residència o contracte de treball al municipi en qüestió,
(2) la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant i (3) altres persones. Una vegada confirmada l'admissió de la preinscripció, rebreu un correu electrònic amb les dates matrícula que us hem assignat. És molt important que us matriculeu en les dates assignades; si no, perdreu el dret de matrícula.

Cal adjuntar la següent documentació en el formulari:

- DNI

- Les persones vinculades a entitats amb conveni amb la UA, amb dret a descompte, hauran de pujar el justificant.

- B2 de valencià, en el cas de voler cursar el C1.

- Justificant de residència o contracte laboral al municipi de la Seu en qüestió (per exemple, una factura postal o electrònica de telèfon, electricitat, etc.)

En els cursos organitzats amb les Seus Universitàries, tenen l'ordre de prioritat d'inscripció següent: (1) les persones  amb residència o contracte de treball al municipi en qüestió, (2) la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant i (3) altres persones.

 

PREUS DE MATRÍCULA

  50 € per a l'alumnat / Alumni UA.

  60 € per a entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.

  80 € per al públic en general.

La matrícula s'abonarà amb el rebut emés en el moment de formalització de la matrícula, des de UACLOUD o en les entitats bancàries indicades en el mateix rebut. No hi ha domiciliació de rebuts.

Gratuït per al PDI de la UA i els treballadors de les empreses de la UA.

 

ANUL·LACIÓ DE MATRÍCULA I DEVOLUCIÓ DE TAXES

Normativa d'Estudis Propis de la Universitat d'Alacant (BOUA 15/04/2014)

Formulari de modificació o anul·lació de matrícula

La sol·licitud de devolució de taxes es realitza a través de UACloud, e-Administración- Tràmits- Devolucion-de-tasas
Una vegada iniciat el curs no s'admetrà cap sol·licitud de devolució de taxes.

 

Formació SL


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464