Saltar apartados

Jornada d'ensenyament i ús del valencià

Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius 

Intercanvi d'Experiències d'Educació Plurilingüe
13 de juny de 2019. Facultat d'Educació
 
Com en anys anteriors, la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant va acollir el passat 13 de juny una jornada d'intercanvi d'experiències docents en centres plurilingües en què, a través de tallers pràctics enfocats en les diferents etapes educatives, des d'Infantil a Secundària passant per Primària i pels centres d'educació d'adults, professionals de l'ensenyament posen en comú projectes educatius aplicats a les aules que poden obrir vies de treball enriquidores i que a més han resultat profitosos per a l'alumnat des d'un punt de vista didàctic.
El professorat es planteja diàriament el repte d’educar en una societat hiperconnectada i canviant en què el coneixement es vehicula en diferents llengües, codis, llenguatges d’especialitat, i a més a través de diversos mitjans. Aquesta Jornada naix de la necessitat d'adaptar-se a les noves metodologies, a l’evolució dels coneixements didàctics que, compartits entre el conjunt del professorat, sens dubte li permetran avançar. És per tot això que us convidem a participar en aquesta Jornada, un espai lliure i consolidat per a compartir experiències i reflexionar-hi junts. 
Hi col·laboren: Universitat d'Alacant, Unitat per a l'Educació Multilingüe- IIFV, Escola Valenciana, Xarxa Unentretants,  Enxarxa't. 
01
02
03
04
05
06
07

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464