Saltar apartados

PLA D'ACREDITACIÓ LINGÜÍSTICA

Incorporació de certificacions de B1 a l’expedient acadèmic per a la finalització dels estudis de grau durant la situació excepcional causada per la Covid-19: 

A fi de facilitar i agilitzar la incorporació de les certificacions de B1 a l’expedient acadèmic, el Servei de Llengües ha adaptat el procediment d’acreditació de nivell de llengües estrangeres per a estudiants matriculats en el TFG que completaran el grau aquest curs acadèmic. Es farà amb caràcter no presencial i de la manera següent:

  • Sol·licitud a través d’UACloud > eAdministració > Tràmits > Acadèmics > Acreditació de competències lingüístiques (que inclou una declaració responsable d’autenticitat de l’original presentat) a la qual cal adjuntar el certificat escanejat.

El Servei de Llengües comprovarà l’autenticitat de les dades i la documentació presentades i podrà posar-se en contacte amb la persona que haja fet la sol·licitud per a demanar que presente originals o faça les esmenes oportunes.

La inexactitud o falsedat de qualsevol document annexat determinarà la invalidació de la sol·licitud, sense perjudici de les responsabilitats penals o administratives que pertoque.

El 30 de setembre de 2020 és la data límit per a sol·licitar i lliurar l'acreditació lingüística per a incorporar-la a l'expedient en el curs 2019-2020. Qualsevol sol·licitud d'acreditació amb data posterior serà incorporada en l'expedient de l'alumne en el curs 2020-2021. 

La resta d’estudiants haurà de presentar l'original de les certificacions de llengües estrangeres en la Secretaria de Llengües, de manera presencial, quan les autoritats sanitàries i acadèmiques establisquen les condicions que permeten que es faça amb totes les garanties de seguretat.

 

  

Acreditació PDI
Acreditació alumnat

 

ACREDITACIÓ ALUMNAT

 

Per a què necessites l'acreditació lingüística?

L’alumnat de la UA necessita acreditar els coneixements de llengües per a:

  • Presentar el treball de fi de grau: tot l’alumnat de grau ha d’acreditar el B1 en una llengua estrangera per a poder ser avaluat del TFG
  • Accedir a programes de mobilitat (B1 o B2, depenent de la convocatòria)

És convenient, per tant, que l’alumnat obtinga l’acreditació en llengües com més prompte millor.

Com pots obtenir l'acreditació lingüística?

Segons la normativa de la UA (BOUA 17/04/2019 amb modificació en BOUA 28/05/2020) hi ha diverses maneres d’obtenir aquesta acreditació. De forma esquemàtica, la normativa recull aquestes opcions:

1. Certificats de Valenciàdel Servei de Llengües (SL) i els recollits en la taula d’equivalènciesde la UA (s'ha de sol·licitar en UACloudCV)

2. Certificats de llengües estrangeres de la UA i els recollits en la taula d'equivalències de la UA (si no apareix en el vostre expedient acadèmic, s'ha de sol·licitar en UACloudCV)

Si voleu presentar el TFG o sol·licitar un programa de mobilitat, però no teniu cap de les certificacions anteriors, també podeu acreditar-vos internament cursant assignatures:

3. Assignatures de llengua de la UA (ja estan incorporades en UACloudCV)

4. Assignatures impartides en llengua no oficial en la UA (ja estan incorporades en UACloudCV). Si són d’una universitat estrangera, cal que els crèdits estiguen incorporats al vostre expedient i que sol·liciteu l'acreditació en UACloudCV:

  • Nivell B1 (12 crèdits)
  • Nivell B2 (24 crèdits)
 
Com pots sol·licitar que l'acreditació lingüística aparega al teu expedient acadèmic?
  • Per als certificats d'un organisme oficial d'acreditació, has de fer la sol·licitud en:

UACloud >Expedient acadèmic >Sol·licitar > Acreditació de competències lingüístiques.

Una volta feta la sol·licitud cal presentar el certificat original a la Secretaria del Servei de Llengües (1a planta de l'edifici Germà Bernàcer).

  • S'acreditaran automàticament els certificats ACLES emesos per la UA i les assignatures cursades a la UA en llengua estrangera. No cal fer cap sol·licitud. En cas d'incidència has de posar-te en contacte amb la Secretaria de Llengües: servei.llengues@ua.es

 

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464