Saltar apartados

Col·lecció Doris Lessing

La col·lecció “Doris Lessing” naix l'any 2015 amb la finalitat d'oferir facilitats per a l'elaboració de materials curriculars que possibilitaren un increment de la docència en anglès. És evident que l'increment de l'oferta docent ha d'anar acompanyat de la possibilitat de treballar amb bibliografia específica en anglès de la matèria docent.

La col·lecció “Doris Lessing” que edita el Servei de Llengües i Cultura té com a línia editorial fonamental la següent:

  • Materials de suport a la docència en anglès (quaderns).
    Material destinat a l'alumnat: pràctiques de laboratori, apunts de classe, programes d'assignatures i exercicis pràctics en general.
    • Catàleg dels quaderns editats
    • A     B     C         E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z     Altres

Si esteu interessats a editar el vostre material dins d'aquesta col·lecció, podeu fer-ho mitjançant dos camins: 

  • Sol·licitant una ajuda per a l'elaboració de materials docents en anglès que la Universitat d'Alacant convoca anualment. En aquest cas la versió del treball s'ha de presentar en anglès i cal que s'ajuste a les recomanacions següents.
  • Presentant el vostre material directament a l'Àrea d'Assessorament Lingüístic i Traducció del Servei de Llengües i Cultura. Si es tracta de textos que utilitzeu en la vostra activitat docent, us els publicarem.

 

 

 

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464