Saltar apartados

VI concurs de curtmetratges UA

VI CONCURS DE CURTMETRATGES, VIDEOCLIPS I AUDIOVISUALS PUBLICITARIS (2013)

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, l'Escola Politècnica Superior i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant convoquen el VI Concurs de Curtmetratges, Videoclips i Audiovisuals Publicitaris de la Universitat d'Alacant d'acord amb les bases següents:

Participants

1. Hi pot concórrer qualsevol persona vinculada a la Universitat d'Alacant: alumnes, professorat, membres del personal d'administració i serveis i exalumnes. A aquest efecte, es consideren estudiants de la UA les persones matriculades en estudis de 1r, 2n, 3r cicle i cursos de postgrau oficials i propis, en estudis de formació contínua (cursos organitzats per l'Institut de Ciències de l'Educació) i en estudis de formació complementària (cursos organitzats pel Centre Coordinador de Seus Universitàries, per AULAS, pel Centre d'Estudis Orientals, pel Servei de Promoció del Valencià, pel Secretariat de Cultura, per la Universitat Permanent i per la Universitat d'Estiu Rafael Altamira). En el cas d'equips participants, només caldrà que el representant de l'equip tinga vinculació amb la UA.

Condicions tècniques dels curtmetratges

2. Els curtmetratges hauran de tenir una durada màxima de 25 minuts (incloent-hi els crèdits).

3. Els curtmetratges hauran de ser en format vídeo digital.

4. Els curtmetratges hauran de ser en valencià, amb guions originals i inèdits, no premiats en concursos anteriors. Es recomana als autors que necessiten suport lingüístic que s'adrecen al Servei de Política Lingüística.

5. Les obres han d'estar produïdes després de l'1 de gener del 2012.

Condicions tècniques dels videoclips i els audiovisuals publicitaris

6. Els videoclips i els audiovisuals publicitaris hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts (incloent-hi els crèdits).

7. Els videoclips i els audiovisuals publicitaris hauran de ser en format vídeo digital.

8. Els videoclips i els audiovisuals publicitaris hauran de ser en valencià. Es recomana als autors que necessiten suport lingüístic que s'adrecen al Servei de Política Lingüística.

9. Les obres han d'estar produïdes després de l'1 de gener del 2012.

Premis

10. S'estableixen els premis següents:

10.1 Primer Premi al Millor Curtmetratge, dotat amb 500 €.

10.2 Segon Premi al Millor Curtmetratge, dotat amb 250 €. 

10.2 Primer Premi al Millor Videoclip o Espot Publicitari, dotat amb 500 €.

10.3 Segon Premi al Millor Videoclip o Espot Publicitari, dotat amb 250 €.

10.4 En el cas que algun d'aquests premis quede desert, el jurat es reserva la possibilitat de distribuir la dotació corresponent entre les altres obres premiades.

10.5 Es podran concedir, a més, mencions als curtmetratges, videoclips i espots publicitaris amb una dotació de 100 €.

Participació en el concurs

11. Els treballs s'han de presentar en un sobre tancat en l'exterior del qual ha de figurar el títol de l'obra. En l'interior del sobre cal introduir:

11.1 El nom, adreça, telèfon i correu electrònic de l'autor o del representant dels autors.

11.2 Fotocòpia del DNI, del rebut de matrícula de la Universitat d'Alacant (o certificació d'haver sigut alumne de la UA) i de la cartilla del compte bancari on s'ha de fer l'ingrés en cas de ser premiat.

11.3 Còpia en DVD format PAL degudament retolat amb el títol del curtmetratge, videoclip o audiovisual publicitari.

11.4 Dues fotografies de l'obra (en format jpg).

11.5 Dossier que incloga un CD amb la fitxa tècnica, fitxa artística i sinopsi (en format odt, doc, rtf o txt).

12. Cal presentar o enviar el sobre a la sala Aifos. Edifici C de Filosofia i Lletres (apartat de correus 99, 03080 Alacant).

13. El termini de presentació de treballs comença el 25 d'abril del 2013 i finalitza el 9 de desembre del 2013.

Jurat

14. El jurat estarà format per representants dels centres i el vicerectorat convocants.

15. La resolució del jurat es publicarà en la pàgina web del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. L'acte de lliurament dels premis es farà el dimecres 11 de desembre. Els autors premiats hauran d'assistir personalment, o per mitjà de representant en cas de resultar-los impossible, a aquest acte.

Treballs presentats

16. Els treballs presentats passaran a formar part del fons de l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. La Universitat es reserva el dret d'utilitzar els treballs presentats per a finalitats no comercials, per a l'exhibició sense ànim de lucre en activitats de promoció del cinema en valencià o de suport a la docència.

17. Els autors i autores podran fer ús de les obres premiades sempre que facen constar en els títols de crèdit el premi atorgat per la Universitat d'Alacant.

18. La participació en aquesta convocatòria comporta l'acceptació d'aquestes bases, que podran ser interpretades pel jurat i les entitats convocants en aquells aspectes no previstos inicialment.

Servei de Llengües


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/llenguesua

Facebook: http://facebook.com/llenguesua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464